Beskyttelse av personlige opplysninger

Citrix tar din sikkerhet på alvor når du besøker vår internettside. Ingen persondata gis videre eller selges til tredjepart, og deles kun med våre sertifiserte Citrix Partnere.

Din bruk av siden er anonym, men du kan på visse sider melde deg på tjenester fra Citrix. Vi lagrer kun data som du selv taster inn, og du kan alltid melde deg av. Ved avmelding slettes alle registrerte data om deg. Merk at det kan ta opp til 15 dager å bli slettet fra vår database.

For å kunne videreutvikle og forbedre vår internettside fører vi statistikk over hvordan våre brukere anvender den, men alle brukerdata er anonymisert. http://www.citrix.com/about/legal/privacy.html